top of page

Porsche Boxster
2.7

Kenteken: 37-JFP-9

Bouwjaar: april 2002

Kilometerstand: 210.650

Brandstof: benzine

Transmissie: handmatig

Motor: 2.7 liter, 6 cylinders 

Vermogen: 220 PK 

Gewicht: 1235 kg

Opties: ABS, climate control, cruise control, elektrische ramen, elektrische kap, lederen bekleding, 18 inch lichtmetalen velgen, Becker audiosysteem, stoelverwarming, windscherm en xenon verlichting.  

Een automerk dat tot ieders verbeelding spreekt; Porsche

 

In 1996 bracht Porsche de Boxster op de Nederlandse markt, waarmee een goedkoper alternatief werd geboden op de 911. Uiteraard bleef wel de 6-cylinder boxer motor aanwezig, evenals de befaamde merkwaarden. 

 

Deze Porsche is in april 2002 door Porsche Zentrum in München geleverd aan de eerste eigenaar, die tot 2006 met de Boxster reed. De tweede eigenaar reed tot begin 2009 met de Porsche, waarna Rijt Auto in Uden de Boxster met 78.545 km in bezit kreeg en hem verkocht aan de derde eigenaar. In 2013 kocht de vierde eigenaar de Porsche met 124.900 km, waarna de huidige eigenaar de auto  vorig jaar overnam. 

 

De Porsche is conform de voorschriften onderhouden, wat in het serviceboek is terug te vinden. Voor verkoop is de Boxster nagekeken en voorzien van een nieuwe APK. Bij 210.200 kilometer heeft de Porsche een grote servicebeurt gehad waarbij tevens de bougies en bobines zijn vernieuwd (factuur a €3000,- aanwezig). Ongeveer 10.000 kilometer geleden zijn alle remmen vernieuwd (factuur a €2000,- aanwezig). Uiteraard is de Boxster voorzien van alle documentatie, complete set sleutels en is kilometerstand aan de hand van de historie en NAP logisch te onderbouwen. 

 

Technisch is voor de 2,7 liter motor gekozen in combinatie met een handgeschakelde transmissie; Echt autorijden dus. Dit alles zorgt voor 220 pk, waarmee de 1235 kg wegende Boxster een topsnelheid van 250 km/h weet te halen en in 6,6 seconden de maximum snelheid van 100km/h behaalt. De wegenbelasting bedraagt ongeveer €52,- per maand.

 

De Porsche is naast het geweldige motorgeluid, voorzien van aangename opties als climate control, cruise control, elektrische ramen, lederen bekleding, Becker audiosysteem, stoelverwarming,  en stuurbekrachtiging. Daarnaast is de Boxster voorzien van xenon verlichting, Porsche 993 look breedset 18 inch lichtmetalen velgen, windscherm en Porsche stability management. 

 

Door de jaren heen heeft de Boxster wat kleine gebruikerssporen opgelopen en verkeert de Porsche in goede staat.  

 

Deze Porsche Boxster valt onder de ‘Youngtimer’ regeling, waardoor u bij zakelijk gebruik bijtelling betaalt over de actuele waarde in het economische verkeer.

 

LET OP: Wij verkopen deze auto in opdracht van een klant, inruil is beperkt mogelijk. 

Prijs: VERKOCHT

 

Wij werken uitsluitend op afspraak. Wilt u komen kijken? Maak dan altijd even een afspraak met ons voor bezichtiging. Al onze auto’s zijn volledig rijklaar en vast geprijsd. Voor auto’s jonger dan 12 jaar en een kilometerstand tot 200.000, kunt u een AutoTrust garantie afsluiten. 

bottom of page