top of page

Over ons

Van Leeuwen Automobielen is ontstaan uit liefde voor auto's, waarbij de nadruk op onderscheidende auto's ligt wat in ons aanbod te zien is. Uiteraard is er wel een 'maar'; De auto dient origineel te zijn en over een volledige historie te beschikken. In onze 'huiskamer' worden de auto’s op een informele wijze aan u gepresenteerd in een aangename en landelijke ambiance.

Even voorstellen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leveringsvoorwaarden 

Onze algemene leveringsvoorwaarden zijn bij ons inzichtelijk of op aanvraag op voorhand verkrijgbaar. 

 

 

Jolanda van Leeuwen - van Boven

Altijd vanuit het ondernemers oogpunt bezig geweest. Veel werkervaring in de optiekbranche opgedaan en als retailmanager verantwoordelijk geweest voor ruim 30 winkels en de bijbehorende omzet en coaching. In 2013 is het roer om gegaan, wat in 2015 tot oprichting van Van Leeuwen Automobielen heeft geleid. Klantgericht, gastvrij, en transparantie zijn enkele zeer belangrijke kernwoorden voor haar. 

Nico van Leeuwen

Van kinds af aan al met auto’s in de weer. Na een studie Commerciële Economie werkzaam gegaan in de autobranche. Al snel was hij werkzaam binnen importeurs als MG Rover Nederland en Subaru Benelux. Gedurende de werkzaamheden binnen de importeurs en het contact met de dealerbedrijven, begon ook het contact met de eindgebruiker weer te trekken. Na vanaf 2012 actief bij de introductie van elektrisch rijden te zijn betrokken, was in 2016  dan ook het moment om samen met Jolanda de krachten te bundelen.

Jacky

Onze Beagle is vanaf het begin af aan al bij het bedrijf betrokken en is veelal aan de bar of op de chesterfield te vinden. Zij begroet u vaak als eerste bij onze showroom op uitbundige en enthousiaste wijze. Daarnaast wordt elke binnengekomen auto uitgebreid door haar geïnspecteerd.

IMG_5062.jpeg

Lizzy

Beagle Lizzy is in juli 2020 ons team komen versterken. De afgelopen 10 jaar was zij helaas in bezit van een broodfokker, zodat ze geen leuke tijd heeft gehad. Inmiddels wijkt ze niet van Jacky's zijde tijdens inspecties en zal Lizzy u bij aankomst op gepaste afstand begroeten.

IMG_3824
IMG_8655
IMG_4739

Life is too short to drive boring cars

bottom of page