top of page

Over ons

Van Leeuwen Automobielen is ontstaan uit liefde voor auto's, waarbij de nadruk op onderscheidende auto's ligt wat in ons aanbod te zien is. Uiteraard is er wel een 'maar'; De auto dient origineel te zijn en over een volledige historie te beschikken. In onze 'huiskamer' worden de auto’s op een informele wijze aan u gepresenteerd in een aangename en landelijke ambiance.

Even voorstellen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Werkwijze

Al onze auto's zijn volledig rijklaar geprijsd (incl. BTW en BPM) en voorzien van APK. Wij berekenen dus geen extra afleverkosten. Technische aspecten besteden we uit aan gespecialiseerde bedrijven. Zij hebben de kennis en inzichten van de specifieke automobielen. Door deze werkwijze kunnen wij ons richten op het zoeken naar de juiste auto's en krijgt u de juiste prijs / kwaliteit verhouding.

 

Garantie

Onze producten worden aangeboden 'zoals ze zijn'. Op deze manier kunnen we scherpe prijzen hanteren. Indien u een stukje extra zekerheid wenst in de vorm van garantie via AutoTrust, kunnen wij dit samen met u verzorgen variërend van 6, 12 of 24 maanden. Deze garantie is mogelijk voor auto's jonger dan 12 jaar met een kilometerstand tot 200.000 kilometer. Vraag ons naar de voorwaarden en mogelijkheden van deze garantie of kijk alvast op www.autotrust.nl.

 

Leveringsvoorwaarden 

Onze algemene leveringsvoorwaarden zijn bij ons inzichtelijk of op aanvraag op voorhand verkrijgbaar. 

Youngtimer

Auto’s ouder dan 15 jaar worden ook wel ‘Youngtimers’ genoemd. Wanneer je deze auto dan zakelijk gaat rijden is fiscaal ook de Youngtimerregeling van toepassing; Bijtelling over de waarde in het economisch verkeer (WEV). 

Voor een autoliefhebber is dit een goede gelegenheid om te kijken naar luxe paradepaardjes van weleer. Een Mercedes Benz S-klasse of BMW 7-serie heeft nu geen bijtelling meer over nieuwwaarde van ruim € 100.000,-, wat normaliter de basis is van de (22%) bijtelling.

De waarde in het economisch (WEV) wordt bepaald op basis van de aanschaffactuur of met een taxatierapport van een erkend taxateur. Door de regel heen heb je 35% bijtelling over de huidige waarde, tenzij de auto minder dan 106 gram uitstoot heeft. Afschrijving kun je op de reguliere wijze laten plaatsvinden of je laat een (nieuwe) taxatie doen. 

Financiering en verzekering

Ongeveer 80% van de auto's die in Nederland rijden zijn (gedeeltelijk) gefinancierd. Wij kunnen u, indien gewenst, hierbij helpen. Ook met verzekeren kunnen we u ter plaatse van dienst zijn, zodat u meteen op weg kunt. Benieuwd naar de mogelijkheden, klik op de betreffende button hieronder.

 

 

Jolanda van Leeuwen - van Boven

Altijd vanuit het ondernemers oogpunt bezig geweest. Veel werkervaring in de optiekbranche opgedaan en als retailmanager verantwoordelijk geweest voor ruim 30 winkels en de bijbehorende omzet en coaching. In 2013 is het roer om gegaan, wat in 2015 tot oprichting van Van Leeuwen Automobielen heeft geleid. Klantgericht, gastvrij, en transparantie zijn enkele zeer belangrijke kernwoorden voor haar. 

Nico van Leeuwen

Van kinds af aan al met auto’s in de weer. Na een studie Commerciële Economie werkzaam gegaan in de autobranche. Al snel was hij werkzaam binnen importeurs als MG Rover Nederland en Subaru Benelux. Gedurende de werkzaamheden binnen de importeurs en het contact met de dealerbedrijven, begon ook het contact met de eindgebruiker weer te trekken. Na vanaf 2012 actief bij de introductie van elektrisch rijden te zijn betrokken, was in 2016  dan ook het moment om samen met Jolanda de krachten te bundelen.

Jacky

Onze Beagle is vanaf het begin af aan al bij het bedrijf betrokken en is veelal aan de bar of op de chesterfield te vinden. Zij begroet u vaak als eerste bij onze showroom op uitbundige en enthousiaste wijze. Daarnaast wordt elke binnengekomen auto uitgebreid door haar geïnspecteerd.

IMG_5062.jpeg

Lizzy

Beagle Lizzy is in juli 2020 ons team komen versterken. De afgelopen 10 jaar was zij helaas in bezit van een broodfokker, zodat ze geen leuke tijd heeft gehad. Inmiddels wijkt ze niet van Jacky's zijde tijdens inspecties en zal Lizzy u bij aankomst op gepaste afstand begroeten.

IMG_3824
IMG_8655
IMG_4739

Life is too short to drive boring cars

bottom of page