top of page

MINI Cabrio 

1.6 Cooper Chili Automaat

Kenteken: 32-TH-RN

Bouwjaar: september 2006

Kilometerstand: 164.929

Brandstof: benzine

Transmissie: automatisch

Motor: 1.6 liter, 4 cylinders 

Vermogen: 116 PK

Gewicht: 1165 kg

Opties: ABS, airco, cruise control, elektrische ramen, elektrische kap, 17 inch John Cooper Works

lichtmetalen velgen, half lederen bekleding, mistlampen, parkeerassistentie en windscherm.

One of a kind; Een origineel Nederlands geleverde Mini Cooper Cabrio met automatische transmissie in een heel bijzondere kleurstelling.

 

In september 2006 werd deze Carbio door Mini dealer Ekris Utrecht geleverd aan de eerste eigenaar, die de Mini tot 2015 zakelijk reed en hem toen overnam naar privé. In november 2016 kocht de vorige eigenaresse de Mini met ongeveer 145.000 kilometer over van de (bevriende) eerste eigenaar en gebruikte de Mini voor ritjes ‘rondom de kerk’. Ze ruilde de Cooper onlangs bij ons in voor een Mini Cooper S. 

 

De Mini is conform de voorschriften onderhouden, wat in het serviceboek is terug te vinden. Deze Mini is voorzien van een onderhoudsvriendelijke distributieketting. Bij binnenkomst is de Mini voorzien van een servicebeurt met APK en nieuwe bakolie. Controle van de automaatbak bij de firma Autrans leerde dat de bak helaas toch bleef slippen in de vierde en vijfde versnelling. De Cabrio is dan ook door Autrans voorzien van een nieuwe automatische transmissie (factuur van € 2100,- aanwezig). Uiteraard is de Mini voorzien van alle documentatie, complete set sleutels en is de kilometerstand volledig te onderbouwen. 

 

Technisch is in dit geval voor de 1.6 liter motor gekozen met een vermogen van 116 pk, waarmee de 1165 kg wegende ‘Cooper’ een topsnelheid van 182 km/h weet te halen en in 11,2 seconden naar de 100km/h accelereert.

 

In deze ‘Chili’ uitvoering zijn veel prettige opties reeds aanwezig; Airco, elektrische ramen, elektrische kap, mistlampen, half lederen bekleding en parkeerassistentie. Daarnaast is gekozen voor 17 inch John Cooper Works R114 lichtmetalen velgen, stoelverwarming en een windscherm. Bij de bestelling van de Mini werd gekozen voor een rode carrosseriekleur. Doordat de vorige eigenaresse rood niet mooi vond en een kras over de gehele auto zat, heeft ze besloten de Mini (door Van Gorp Autoschade) in deze fraaie kleur grijs te laten spuiten. Uiteraard zijn hiervan foto’s aanwezig. Om hem ‘af’ te maken hebben we zelf witte zijknipperlichten, GB logo en nieuwe koplampen gemonteerd. Zo oogt de Mini helemaal 2020. 

 

Al het bovenstaande in acht nemend, sta je oog in oog met een een bijna nieuwstaat verkerende Mini Cabrio. De gebruikerssporen zijn minimaal!

 

Momenteel wordt deze Mini door onszelf bereden (of beter gezegd opnieuw ingereden).

 

Prijs: VERKOCHT

 

Wij werken uitsluitend op afspaak.Wilt u komen kijken? Maak dan altijd even een afspraak met ons voor bezichtiging. Al onze auto’s zijn volledig rijklaar en vast geprijsd. Voor auto’s jonger dan 12 jaar en een kilometerstand tot 200.000, kunt u een AutoTrust garantie afsluiten. 

bottom of page