Renault Kangoo 1.4
Authentique Automaat

IMG_9038
IMG_9038

press to zoom
IMG_9040
IMG_9040

press to zoom
IMG_8290
IMG_8290

press to zoom
IMG_9038
IMG_9038

press to zoom
1/38

Kenteken: 74-HH-RF

Bouwjaar: juli 2001

Kilometerstand: 89.254

APK: mei 2022

Brandstof: benzine 

Transmissie: automaat

Motor: 1.4 liter, 4 cylinders

Vermogen: 75 PK

Gewicht: 1055 kg

Opties: ABS, airbags, centrale vergrendeling, neerklapbare achterbank en stuurbekrachtiging.

Back to basic; Renault Kangoo 1.4 Authentique Automaat met slechts 89.254 kilometer! 

 

Met de Kangoo introduceerde Renault naast een bestelwagen ook een zeer praktische auto die plaats biedt aan 5 personen. Deze Kangoo wordt veel gebruikt voor en door minder valide mensen al dan niet met aanpassingen. Uiteraard kun je de Kangoo ook gebruiken voor je gezinsleven en hobby. Je kluspullen, visspullen, kinderwagen, rolstoel, hond(en), reclamemateriaal en meubels passen zonder rompslomp in dit ruimtewonder. Dit maakt hem juist zo leuk.

 

In juli 2001 werd deze Kangoo door Renault Segerink & Wolbers Zutphen geleverd aan de eerste eigenaar die auto onlangs inruilde voor een jonger exemplaar. Wel werd de Kangoo in november 2003 overgeschreven op naam van de partner (daarom 2 eigenaren bij RDW).

 

De Renault is conform de voorschriften onderhouden, wat grotendeels  in het serviceboek is terug te vinden. Het onderhoud vond bij Segerink & Wolbers plaats. De distrubutieriem is bij 75.454 vervangen. Zelf hebben we de Kangoo laten nakijken en voorzien van een nieuwe APK. Uiteraard is de Renault voorzien van alle documentatie, 2 sleutels en is kilometerstand aan de hand van de NAP logisch te onderbouwen.

 

Zoals we al aangaven is het enigzins ‘back to basic’ met deze Kangoo. Het is puur en praktisch autorijden, waarmee je meteen een beetje van de auto gaat houden. Het rijdt simpelweg heel leuk. Uiteraard is de automaat prettig, maar verder zit er weinig luxe aan de auto. We zien raamslingers, uitklapbare ramen in de schuifdeuren, rubberen vloerbedekking (lekker praktisch), centrale vergrendeling met afstandsbediening, neerklapbare achterbank, stuurbekrachtiging en een extra schuifdeur. Door de toegang van de schuifdeuren en de achterdeuren, heb je de beschikking over een laadruimte van 650 tot 2600 liter. Daar kan geen SUV of  station tegenop! Ondanks de nieuwprijs van bijna € 16.000,- schittert de airco (destijds een meerprijs van € 1.190) in afwezigheid en kan dan ook niet kapot. Heerlijk puur een voordelig rijden dus met deze Kangoo. 

 

Technisch is in dit geval voor de 1.4 liter motor gekozen met een vermogen van 75 pk en 226 Nm koppel, waarmee de 1055 kg wegende Kangoo een topsnelheid van 147 km/h weet te halen. De acceleratietijd zullen we je niet mee vermoeien, daar deze boven de 10 seconden bedraagt. De aandrijving gebeurt via de 4 traps automatische transmissie op de voorwielen. De auto rijdt verrassend comfortabel, ook op de snelweg. 

 

Door de jaren heen heeft deze Renault kleine gebruikerssporen opgelopen en verkeert de Kangoo in goede staat.

 

Deze Renault Kangoo valt onder de ‘Youngtimer’ regeling, waardoor u bij zakelijk gebruik bijtelling betaalt over de actuele waarde in het economische verkeer.

Prijs: VERKOCHT

 

Wij werken uitsluitend op afspaak.Wilt u komen kijken? Maak dan altijd even een afspraak met ons voor bezichtiging. Al onze auto’s zijn volledig rijklaar en vast geprijsd. Voor auto’s jonger dan 12 jaar en een kilometerstand tot 200.000, kunt u een AutoTrust garantie afsluiten.