Opel Corsa

1.2-16V Comfort

Kenteken: 55-HT-PJ

Bouwjaar: november 2001

Kilometerstand: 79.208

APK: juli 2020

Brandstof: benzine

Transmissie: handmatig

Motor: 1.2 liter, 4 cylinders

Vermogen: 74 PK

Gewicht: 910 kg

Opties: Centrale vergrendeling, elektrische ramen,  neerklapbare achterbank, Opel radio/CD-speler en stuurbekrachtiging. 

Een origineel Nederlands geleverde Opel Corsa met de soepele 1.2 liter motor afkomstig van de eerste eigenaar. 

 

In november 2001 werd deze Opel door Merel Auto is Weesp  afgeleverd aan de eerste en tevens enigste eigenaar, die de Corsa tot eind juni dit jaar reed. Bijna 18 jaar en 79.000 kilometer langs ondersteunde deze Corsa alle dagelijkse dingen.

 

De Opel is conform de voorschriften onderhouden, wat in het serviceboek is terug te vinden. Deze Corsa is voorzien van een onderhoudsvriendelijke distributieketting. Ieder jaar ging de vorige eigenaar getrouw naar de garage voor een servicebeurt met apk. Bij 75.060 km heeft de Opel de laatste servicebeurt gehad. Uiteraard is de Corsa voorzien van alle documentatie, een complete set sleutels en de kilometerstand is aan de hand van het serviceboek en de NAP te onderbouwen.

 

Technisch is deze Corsa voorzien van een 1.2 liter 4-cylinder motor met een vermogen van 75 pk, waarmee de 910 kg wegende Opel een topsnelheid van 170 km/h weet te halen.

Het gemiddelde verbruik is ongeveer 1 op 14.  

 

Bij het zien van de auto kunnen we stellen dat het woord nieuwstaat niet overbodig is. Natuurlijk kan dit niet na 18 jaar, maar het scheelt niet veel. Bij de bestelling koos de eerste eigenaar voor donker groen metallic en een comfort uitvoering.  Dit maakt de Corsa een stijlvolle verschijning. Daarnaast is de Opel voorzien van centrale vergrendeling, elektrische ramen, in delen neerklapbare achterbank, Opel audiosysteem en stuurbekrachtiging.

 

Een keurige Opel Corsa waarvan je nog vele jaren plezier kunt hebben.

 

Prijs: € 2.195,- (marge auto)

 

Wij werken uitsluitend op afspaak.Wilt u komen kijken? Maak dan altijd even een afspraak met ons voor bezichtiging. Al onze auto’s zijn volledig rijklaar en vast geprijsd. Voor auto’s jonger dan 12 jaar en een kilometerstand tot 200.000, kunt u een AutoTrust garantie afsluiten. 

© 2015 van Leeuwen Automobielen