Opel Agila

1.0-12V Comfort

Kenteken: 23-LZ-JV

Bouwjaar: juni 2003

Kilometerstand: 182.582

APK: oktober 2020

Brandstof: benzine

Transmissie: handmatig

Motor: 1 liter, 3 cylinders

Vermogen: 58 PK

Gewicht: 940 kg

Opties: Elektrische verstelbare buitenspiegels, neerklapbare achterbank en stuurbekrachtiging.

Een Opel Agila met de zuinige 1 liter motor afkomstig van de tweede eigenaar.

 

In juni 2003 is deze Opel (met Japanse roots) geregistreerd en in augustus 2003 afgeleverd aan de eerste eigenaar, die de Agila tot juli 2008 reed. In oktober 2008 kwam de Opel met 36.900 km in bezit van de tweede eigenaar, die de auto tot voor kort reed.

 

De Opel is conform de voorschriften onderhouden, wat grotendeels in het serviceboek is terug te vinden. Zelf hebben we de Agila laten nakijken en voorzien van een nieuwe APK. De Opel is voorzien van alle documentatie, een complete set sleutels en de kilometerstand is aan de hand van de NAP te onderbouwen.

 

Technisch is deze Agila voorzien van een 1 liter 3-cylinder motor met een vermogen van 58 pk, waarmee de 940 kg wegende Opel een topsnelheid van 142 km/h weet te halen.  Het gemiddelde verbruik is ongeveer 6,5 liter per 100 km en de wegenbelasting ongeveer €26,- per maand.

 

De uitrusting van deze ruime mini MPV is niet riant; Elektrisch verstelbare buitenspiegels, neerklapbare achterbank en stuurbekrachtiging.  Elektrische ramen, centrale vergrendeling en airco schitteren in afwezigheid en kunnen daardoor ook niet kapot. Mede hierdoor zijn de onderhoudskosten van deze Agila  zeer laag te noemen.

 

Uiteraard is het geen nieuwe Bentley en heeft de Opel door de jaren heen wat gebruikerssporen opgelopen, maar verkeert de Agila in goede staat. 

 

Deze Opel Agila valt onder de ‘Youngtimer’ regeling, waardoor u bij zakelijk gebruik bijtelling betaalt over de actuele waarde in het economische verkeer. 

Prijs: VERKOCHT

 

Wij werken uitsluitend op afspaak.Wilt u komen kijken? Maak dan altijd even een afspraak met ons voor bezichtiging. Al onze auto’s zijn volledig rijklaar en vast geprijsd. Voor auto’s jonger dan 12 jaar en een kilometerstand tot 200.000, kunt u een AutoTrust garantie afsluiten. 

© 2015 van Leeuwen Automobielen