Mercedes-Benz S 280 

Automaat

 

 

 

 

 

 

 

Kenteken: NNB

Bouwjaar: februari 1998

Kilometerstand: 92.900

APK: Nieuw

Brandstof: benzine

Transmissie: automatisch

Motor: 2.8 liter, 6 cylinders

Vermogen: 193 PK

Gewicht: 1810 kg

Opties: Climate control, cruise control, elektrische ramen, schuifdak, velours bekleding en wortelnoten hout.

 

Een volledig originele Mercedes-Benz S280 in een wel hele leuke kleurstelling en slechts 92.900 kilometer.

 

Deze kleurrijke kathedraal is in 1997 besteld door een Belgisch politicus die de auto tot 2014 heeft gereden tijdens zijn werk als parlementslid en later als burgemeester van Sint-Pieters-Woluwe. Toen hij eind 2014 overleed kocht een Tandarts uit Zaventem de Mercedes als aanvulling op zijn collectie Mercedessen, maar deed er weinig mee. Vorige maand is de S-klasse dan ook uit de garage gereden en naar Nederland gestuurd. 

 

Mijnheer Vandenhoute bestelde zijn S-klasse in Aqua blauw metallic met donker blauw velours. Lekker fris al zeggen we het zelf. Bij het bestellen heeft hij ook wat prettige opties gekozen: climate control, cruise control, glazen schuifdak, velours bekleding, wortelnoten hout en een 5-traps automaat.

 

Uiteraard is de Mercedes voorzien van alle documentatie en papieren. Hij is RDW klaar en moet alleen nog op voor de keuring. Mede omdat liefhebbers in heel Europa een kans moeten hebben, wachten we nog even met het Nederlandse kenteken.

 

Deze S-klasse heeft in zijn leven zijn vooraanstaande eigenaar veilig gereden, ook tijdens hagelbuien. Uiteraard is dit naar behoren hersteld en zijn de gebruikerssporen voor een auto van 19 jaar oud minimaal. Zelf hebben we de achterbumper en de buitenspiegels laten spuiten. Inderdaad, geen parkeersensoren op deze Mercedes. Een S280 in een goede staat.

 

Deze Mercedes valt onder de ‘Youngtimer’ regeling waardoor u bij zakelijk gebruik 35% bijtelling betaald over de waarde in het economische verkeer.

Prijs: VERKOCHT

 

Al onze auto's zijn rijklaar en vast geprijsd. Wilt u komen kijken? Maak dan altijd even een afspraak met ons voor bezichtiging. Wij werken uitsluitend op afspaak. 

© 2015 van Leeuwen Automobielen