Jaguar S-type

3.0 V6 Automaat

Kenteken: 21-DD-DF

Bouwjaar: juni 1999

Kilometerstand: 193.983

APK: mei 2019

Brandstof: benzine

Transmissie: automatisch

Motor: 3.0 liter, 6 cylinders

Vermogen: 238 PK

Gewicht: 1605 kg

Opties: Climate control, cruise control, elektrische ramen, elektrisch verstelbare stoelen, Jaguar audiosysteem, lichtmetalen velgen, lederen bekleding, mistlampen, neerklapbare achterbank en parkeerassistentie.

Een volledig originele Nederlands geleverde Jaguar S-type met de prettige 3.0 liter V6 motor en alle documentatie. 

 

Deze Jaguar is in juni 1999 door Jaguar dealer Demandt in Sittard geleverd aan de eerste eigenaar die tot 2011 met de S-type heeft gereden. Vanaf 2012 tot mei 2016 heeft de tweede eigenaar met de Jaguar gereden, waarna hij bij de derde eigenaar is gekomen. Zelf hebben wij de Jaguar in april aan een vaste relatie van ons geleverd, die hem nu heeft ingeruild voor een hogere auto.

 

De Jaguar is conform de voorschriften onderhouden, wat grotendeels in het serviceboek is terug te vinden. Eerst heeft het onderhoud bij Demandt en Cito Motors plaatsgevonden en daarna door een andere merkdealer. Uiteraard is de S-Type voorzien van alle documentatie, complete set sleutels en is de kilometerstand volledig met de NAP te onderbouwen. Recent is de Jaguar nagekeken  en voorzien van een nieuwe APK, raammechanisme en stabilisatorstangen. Tevens zijn er 17 inch Jaguar lichtmetalen velgen gemonteerd. 

 

Bij een Jaguar praat je niet echt over het uitrustingsniveau. Alles wat je nodig hebt is gewoon aanwezig. Zaken als climate control, cruise control, lederen bekleding, elektrisch verstelbare stoelen elektrische ramen en parkeerassistentie zijn allemaal aanwezig.

 

Door de jaren heen heeft de Jaguar wat gebruikerssporen opgelopen, maar verkeert deze S-type zowel technisch als optisch in goede staat. 

 

Deze Jaguar valt onder de ‘Youngtimer’ regeling, waardoor u bij zakelijk gebruik bijtelling betaalt over de actuele waarde in het economische verkeer. 

Prijs: VERKOCHT

 

Al onze auto's zijn rijklaar en vast geprijsd. Wilt u komen kijken? Maak dan altijd even een afspraak met ons voor bezichtiging. Wij werken uitsluitend op afspaak. 

© 2015 van Leeuwen Automobielen