Jaguar S-Type

3.0 V6 Executive Aut.

 

 

 

 

 

 

 

 

Kenteken: 35-PK-PZ

Bouwjaar: augustus 2004

Kilometerstand: 101.115

Brandstof: benzine

Transmissie: automatisch

Motor: 3.0 liter, 6 cylinders

Vermogen: 238 PK

Gewicht: 1515 kg

Opties: Climate control, cruise control, elektrische ramen, elektrisch verstelbare stoelen met geheugen  Jaguar audiosysteem, lichtmetalen velgen, lederen bekleding, mistlampen, navigatiesysteem, parkeerassistentie en stoelverwarming.

Een origineel Nederlands geleverde Jaguar S-type met de sterke 3 liter V6 motor met slechts 101.000 kilometer. 

 

Deze Jaguar is in augustus 2004 door de Rotterdamse Jaguar dealer RAC geregistreerd en op 7 september 2004 afgeleverd aan de eerste eigenaar, die tot november 2008 met de S-type heeft gereden. In februari 2009 is de Jaguar door de RAC met ongeveer 37.000 kilometer aan de tweede eigenaar geleverd. In 2012 is de S-type aan de vorige eigenaar geleverd.

 

De Jaguar is conform de voorschriften onderhouden, wat in het volledig ingevulde serviceboek is terug te vinden. Eerst heeft het onderhoud bij Jaguar dealer RAC plaatsgevonden en vanaf 2014 zijn de laatste 2 beurten zijn door een lokale garage gedaan. Bij 98.264 heeft de Jaguar de laatste servicebeurt gehad. Zelf hebben we de S-type laten nakijken en voorzien van een nieuwe APK. Uiteraard is deze Jaguar voorzien van alle documentatie, complete set sleutels en is de kilometerstand volledig met de NAP te onderbouwen. 

In 2004 kwam Jaguar met deze facelift van de S-type, waarbij de voorbumper en achterzijde werden aangepast t.o.v. het in 1999 geïntroduceerde model. Technisch is bij deze S-type voor de 3 liter V6 motor gekozen met 238 pk, uiteraard wel in combinatie met de 6-traps automatische transmissie. Dit alles zorgt voor een topsnelheid van 233 km/h en een acceleratie naar de 100km/h in 7,9 seconden.

 

Een Jaguar is gezien de uitrusting en styling een klasse apart. Het is alsof je een Engelse herenclub binnenstapt; Lederen bekleding, houten dashboard afwerking, climate control, elektrisch verstelbare zetels met verwarming, elektrische ramen, lichtmetalen velgen, navigatie, parkeerassistentie en regensensor zijn allemaal aanwezig. 

 

Door de jaren heen heeft de Jaguar minimale gebruikerssporen opgelopen op de voorbumper en verkeert deze S-type zowel technisch als optisch in zeer goede staat. 

Prijs: VERKOCHT

 

Al onze auto's zijn rijklaar en vast geprijsd. Wilt u komen kijken? Maak dan altijd even een afspraak met ons voor bezichtiging. Wij werken uitsluitend op afspaak. 

© 2015 van Leeuwen Automobielen