Ford Mustang 

3.8 V6 Automaat

Kenteken: NS-SG-77

Bouwjaar: maart 1996

Kilometerstand: 170.204

APK: februari 2021

Brandstof: benzine

Transmissie: automaat

Motor: 3.8 liter, 6 cylinders

Vermogen: 147 PK

Gewicht: 1440 kg

Opties: ABS, airconditioning, elektrische ramen, lichtmetalen velgen, neerklapbare achterbank en stuurbekrachtiging.

One of a kind: Een origineel Nederlands geleverde Ford Mustang met de 3.8 liter motor afkomstig van de derde eigenaar.

 

Met de komst van het laatste model Mustang welke voorzien is van retro details in het design, vergeten we bijna de Mustangs die in de jaren ’80 en ’90 zijn geproduceerd. Deze Mustang is van model 1995 waarin Amerikaanse auto’s veel gebruik maakten van kunststoffen. Zo oogt het interieur wat simpel als we het vergelijken met bijvoorbeeld een Mercedes CLK uit die tijd. Desondanks bleef de naam Mustang altijd een magisch iets houden.  

 

In maart 1996 werd deze Mustang door Ford dealer Hendriks in Oss aan de eerste eigenaar geleverd, die de Ford tot eind 2004 reed. In Januari 2005 kocht de tweede eigenaar de Mustang met 74.750 kilometer en ruilde hem pas in maart 2016 weer in met 130.500 kilometer. De vorige eigenaar kocht de auto in juli 2016 en ruilde hem onlangs in, waarna de auto in ons bezit kwam. 

 

De Ford is conform de voorschriften onderhouden, wat gedeeltelijk in het serviceboek is terug te vinden. De 3.8 liter V6 motor is voorzien van een onderhoudsvriendelijke distributieketting. Zelf hebben we de achterbanden vervangen naar de juiste maat. Uiteraard is de Mustang voorzien van alle documentatie, een complete set sleutels en is de kilometerstand met de NAP te onderbouwen. 

 

In deze Mustang wordt de eigenaar van nagenoeg alle prettige opties voorzien;  Airconditioning, centrale vergrendeling, elektrische ramen, lichtmetalen velgen, neerklapbare achterbank, stuurbekrachtiging en velours bekleding. 

 

In de afgelopen 21 jaar heeft de Mustang minimale gebruikssporen opgelopen en heeft hij slechts een tweetal kleine plekjes met beginnende roest. 

 

Deze Ford Mustang valt onder de ‘Youngtimer’ regeling, waardoor u bij zakelijk gebruik bijtelling betaalt over de actuele waarde in het economische verkeer. 

Prijs: € 4.945,- (marge auto)

 

Wij werken uitsluitend op afspaak.Wilt u komen kijken? Maak dan altijd even een afspraak met ons voor bezichtiging. Al onze auto’s zijn volledig rijklaar en vast geprijsd. Voor auto’s jonger dan 12 jaar en een kilometerstand tot 200.000, kunt u een AutoTrust garantie afsluiten. 

© 2015 van Leeuwen Automobielen