BMW 328i Cabrio Aut.

Individual M-pakket

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kenteken: 6-TTT-60

Bouwjaar: september 1999

Kilometerstand: 71.057

APK: juni 2018

Brandstof: benzine

Transmissie: automatisch

Motor: 2.8 liter, 6 cylinders

Vermogen: 193 PK

Gewicht: 1520 kg

Opties: BMW audiosysteem, noordcomputer  climate control, cruise control, elektrische ramen, elektrische kap, hoogte verstelling voorstoelen, lederen bekleding Individual, lichtmetalen velgen, M-pakket, stoelverwarming en windstop 

 

De term 'nieuwstaat' wordt vaak gebruikt, maar is zelden zo goed van toepassing als op deze bijzonder mooie BMW cabriolet. Nieuw is de BMW met een respectabele leeftijd van 18 jaar niet, maar we durven wel te stellen dat het niet veel scheelt.

 

We hebben het hier over een bijzonder mooie originele BMW 3-serie Cabriolet in de Individual en M-uitvoering met de heerlijk krachtige 2.8 liter 6-in-lijn cilinder motor in de schitterende kleur Topazblauw.

Dit soort originele wagens en in deze staat kun je nauwelijks nog vinden; schaars is een understatement.

 

De 6-cilinder motor loopt zijdezacht en levert 193PK op een aangename rustige manier. En dat in combinatie met een automatische versnellingsbak maakt deze cabrio een heerlijke, krachtige rijdersauto.

 

De BMW heeft nagenoeg alle mogelijke opties, waaronder het grijs-lederen Individual interieur met blauwe bies en het af-fabriek geleverde M-pakket. Climate control, boordcomputer, BMW audiosysteem, stoelverwarming, parkeerassistentie, cruise control en breedset BMW lichtmetalen velgen zijn allemaal aanwezig. 

 

De historie van de BMW is natuurlijk bekend. In september 1999 leverde BMW dealer Nefzger in Berlijn deze BMW aan de eerste eigenaar die tot 2014 ongeveer 58.000 kilometer met de BMW reed. In 2014 is de BMW door ’t Wooike BV geïmporteerd en aan de tweede eigenaar uit Wassenaar geleverd. En afgelopen juni kwam de BMW in handen van de huidige eigenaar die de 328i uit pure emotie heeft gekocht.

 

De 328i is conform de voorschriften onderhouden, wat in de historie is terug te vinden. In 2014 heeft de tweede eigenaar de BMW laten voorzien van diverse nieuwe pakkingen, rubbers, vloeistoffen en bougies. De factuur van ruim €2.000,- is aanwezig. Afgelopen juni heeft de BMW een servicebeurt en APK gehad bij BMW specialist Gijsbertsen. Uiteraard is de BMW voorzien van alle documentatie, 2 sleutels en is de kilometerstand te onderbouwen met de NAP. 

 

De BMW verkeert in zeer fraaie en originele staat, wat ook in het taxatierapport van juni j.l. is terug te vinden. Van gebruikerssporen kun je nauwelijks spreken; nieuwstaat is het eerste wat bij het zien van de BMW opkomt. Niet voor niets kwam de taxateur op een waarde van €17.000,- uit. Een BMW E36 wordt zeldzamer en de waardes voor fraaie exemplaren zullen, in navolging van de E30 modellen, zeker gaan stijgen. We kunnen dus gerust spreken van een waardevaste aanschaf.

 

Deze BMW valt onder de ‘Youngtimer’ regeling, waardoor u bij zakelijk gebruik bijtelling betaalt over de actuele waarde in het economische verkeer. 

Prijs: VERKOCHT

 

Wij werken uitsluitend op afspaak.Wilt u komen kijken? Maak dan altijd even een afspraak met ons voor bezichtiging. Al onze auto’s zijn volledig rijklaar en vast geprijsd. Voor auto’s jonger dan 12 jaar en een kilometerstand tot 200.000, kunt u een AutoTrust garantie afsluiten. 

© 2015 van Leeuwen Automobielen